×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

North Academy gör sina första spelarbyten — LOMME och glace lämnar

1
North har valt att släppa två av sina akademispelare, närmare bestämt Frederik "LOMME" Nielsen och Nicolai "glace" Jensen, på grund av bristande resultat. Vilka som ersätter duon är ännu okänt.
North Academy har gjort sina första spelarförändringar sedan den danska organisationen startade laget. Det är Frederik "LOMME" Nielsen och Nicolai "glace" Jensen som tvingats lämna laget efter bristande resultat. Enligt den senare nämnda har det att göra med lagets förlängda spelarsemester, som pågick under hela åtta veckor för Norths akademilag.

Jensen menar att det var för jobbigt för laget att återvända till samma form som de haft innan semestern, men att duon lämnar laget med god kontakt med övriga spelare. Nu måste laget finna två nya spelare som kan ersätta Jensen och Nielsen, då de väntas möta Hellraisers på torsdag i Starladder i-League Invitational Shanghai-kvalet.



Jensens fullständiga kommentar finns här.
Facebook

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..