×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDanmark

North Academy gör sina första spelarbyten — LOMME och glace lämnar

1
North har valt att släppa två av sina akademispelare, närmare bestämt Frederik "LOMME" Nielsen och Nicolai "glace" Jensen, på grund av bristande resultat. Vilka som ersätter duon är ännu okänt.
North Academy har gjort sina första spelarförändringar sedan den danska organisationen startade laget. Det är Frederik "LOMME" Nielsen och Nicolai "glace" Jensen som tvingats lämna laget efter bristande resultat. Enligt den senare nämnda har det att göra med lagets förlängda spelarsemester, som pågick under hela åtta veckor för Norths akademilag.

Jensen menar att det var för jobbigt för laget att återvända till samma form som de haft innan semestern, men att duon lämnar laget med god kontakt med övriga spelare. Nu måste laget finna två nya spelare som kan ersätta Jensen och Nielsen, då de väntas möta HellRaisers på torsdag i Starladder i-League Invitational Shanghai-kvalet.Jensens fullständiga kommentar finns här.
Facebook

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..