×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSverige

hampus och RuStY lämnar tidigare Red Reserve-femman

2
Den tidigare Red Reserve-femman har gjort spelarförändringar, när Hampus "hampus" Poser och Alfred "RuStY" Karlsson valt att lämna laget. Den återstående trion kommer spela under namnet Japaleno.
Den tidigare Red Reserve-femman har genomgått spelarförändringar, då Hampus "hampus" Poser och Alfred "RuStY" Karlsson valt att lämna laget. Enligt spelarna ska orsaken vara att de inte kunde komma överens, och den återstående trion har valt att äntra ESEA Premiers 26 säsong under namnet Japaleno.

Poser och Karlsson väntas fortsätta spela tillsammans, enligt den tidigare nämnda, men vart duon går är ännu okänt. Det finns heller ingen information kring vilka spelare som ersätter i Japaleno.


Nyheterna innebär att Japaleno är nere på tre spelare.


Poser offentliggjorde nyheterna via Twitter.
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..