×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

NiP faller i gruppavgörandet mot Envyus — missar slutspel

2
Efter en övertygande seger mot Virtus.pro vann NiP Gaming den första kartan i gruppavgörandet mot Envyus. Sedan tog det stopp.
Nej, det blir inget Eleague-slutspel för Ninjas in Pyjamas. Det står klart sedan svenskarna förlorat gruppavgörandet för grupp C mot Team Envyus med 1-2 i kartor. Den avgörande speldagen började annars bra för NiP som slog ut Virtus.pro efter två övertygande kartvinster. Den första säkrades genom 16-8 på Overpass innan fortsatt spel säkrades genom förkrossande 16-5 på Train.

Öppnar gruppavgörandet starkt

I gruppavgörandet väntade ett formstarkt, fransk-belgiskt Team Envyus - som åkte på en storförlust i gruppens vinnarmatch mot Cloud9 (2-16). Matchen började riktigt bra för NiP som vann öppningskartan, Cobblestone, med 16-9 men därefter var det Envyus som tog över. Anförda av en stekhet Cédric "RpK" Guipouy kvitterade Envyus till 1-1 genom att vinna Cache med 16-9. Därefter säkrade slutspelsbiljetten genom en förkrossande 16-6-seger på Nuke.

Det var allt för denna vecka, men redan på fredag är Eleague CS:GO Premier tillbaka då den sista gruppen ska avgöras. Även där finns det svenskt deltagande, det i egenskap av Heroics Andreas "MODDII" Fridh.
Elimineringsmatch, Grupp C

Elimineringsmatch, Grupp C
Sista gruppen innan slutspelet innehåller storlagen Astralis och SK Gaming.
Liquidpedia

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..