×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Turkiet

DESPE bannad — Space Soldiers i kontakt med ESL

1
Space Soldiers åkte på en rejäl smäll när deras inhoppande spelare, Çağatay "DESPE" Sedef, blev avstängd från samtliga ESL-evenemang för två år framåt. Enligt organisationen är de i kontakt med turneringsarrangörerna kring ärendet.
ESL har bannat Space Soldiers-spelaren Çağatay "DESPE" Sedef från att delta i arrangörens turneringar samt spela på dess plattformar. Han har blivit anklagad för fusk och bannen väntas lyftas om två år. Spelaren är inte en del av organisationens startfemma, utan är en aktiv inhoppare. Dessvärre satte ESL käppar i hjulet för laget när Sedef, på grund av bannen, inte kunde hoppa in i Engin "ngiN" Kor under Oakland-kvalet.

Enligt organisationen har dess spelare blivit felaktigt fuskanklagad och de är i kontakt med ESL kring ärendet. Space Soldiers nästa turnering är ESEA Global Challenge, men laget påverkas inte i detta fall av Sedefs avstängning då han som sagt inte är en del av startfemman.


Enligt organisationen samtalar de med ESL i hopp om att lyfta bannen.
Twitter

Artikelbild: Space Soldiers

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..