×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Fnatic och Optic tar sig an topplagen i det slutna Oakland-kvalet

1
Det slutna IEM Oakland-kvalet spelas den 2 oktober och arrangörerna har offentliggjort vilka lag som blivit inbjudna till det. Bland lagen till det europeiska kvalet finnes svenskfyllda Fnatic och Optic Gaming ställs mot de nordamerikanska lagen.
ESL har offentliggjort vilka lag som blivit inbjudna till det slutna portionen av IEM Oakland-kvalet. Kvalen kommer ta plats den 2 oktober och kommer spelas via ett enkelt slutspelsträd där matcherna spelas bäst av tre kartor. Ett lag avancerar till huvudturneringen från det europeiska kvalet, och ett från det nordamerikanska.

Arrangörerna släppte även schemat för det slutna kvalet. I det europeiska kvalet börjar rundan om åtta klockan 12:00 och kvalfinalen väntas spelas 18:00. Svenska Fnatic kommer spela kvalets andra match, då mot Envy. På den nordamerikanska sidan ställs Optic Gaming, med bland andra Adam "friberg" Friberg, mot Torqued i kvalets första match.

Det fullständiga schemat och närmare detaljer finns på arrangörernas webbsida.
intelextrememasters.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..