×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

LDLC och Torqued bland andra till det slutna IEM Oakland-kvalet

1
LDLC, ex-Outlaws, Torqued samt Tempo Storm avancerade från det öppna IEM Oakland-kvalet till det slutna. Den slutna delen spelas den 2 oktober och kommer innefatta sammanlagt 8 lag per region.
Det öppna kvalet för IEM Oakland har lidit mot sitt slut och de första lagen till den slutna portionen är klara. I Europa fick vi se LDLC avancera till det slutna kvalet efter vinst över Space Soldiers och Dignitas bland andra. Tillsammans med dem bokade även ex-Outlaws en plats efter vinst över två svenskfyllda lag, Godsent och Blank.

I det nordamerikanska kvalet var det Joshua "steel" Nissans Torqued och Tempo Storm som avancerade från det öppna kvalet. Det slutna kvalet spelas den 2 oktober där de två avancerade lagen ställs mot sex inbjudna via ett enkelt slutspelsträd där endast ett lag per region tar sig till huvudturneringen.

Arrangörerna väntas offentliggöra vilka lag som blivit inbjudna till det slutna kvalet inom kort.
wiki.teamliquid.net

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..