×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Heroic och Misfits bland lagen till slutspurten av ECS-kvalet

1
Heroic och Space Soldiers ställs mot Dignitas respektive Virtus.pro i den kommande Esports Championship Series-kvalprocessen. I Nordamerika ställs Misfits mot Luminosity Gaming och Tempo Storms brasilianska lag mot Ghost Gaming i jakten på ECS-biljetterna.
Det har varit en kämpig resa för samtliga lag som står utan Esports Championship Series-biljetter inför den kommande säsongen. De senaste majorvinnarna i Gambit Esports samt North, som allra senast sågs vinna Dreamhack Open Montreal, föll båda på målsnöret i jakten på en plats i ligan.

De två lag i den europeiska regionen som knep kvalplatserna var Heroic och Space Soldiers. Till det nordamerikanska kvalet tog sig Tempo Storm och Misfits. Lagen som tagit sig till slutkvalet kommer ställas mot de lag som hamnade i botten under föregående ECS-säsong, där två lag från varje region kniper en plats i huvudserien. Matcherna kommer spelas över bäst av fem kartor.
23-24 september
Europa
Dignitas vs. Heroic
Virtus.pro vs. Space Soldiers

Nordamerika
Luminosity Gaming vs. Misfits
Ghost Gaming vs. Tempo Storm

Arrangörerna väntas offentliggöra ett mer exakt schema inom kort via sin webbsida.
csgoleague.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..