×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Mer svenskt i Eleague — NiP tävlar i veckans grupp

1
Sex svenska spelare är redan klara för slutspelsfasen av Eleague CS:GO Premier. I helgen kan den siffran nära dubblas då Ninjas in Pyjamas kliver in i turneringen tillsammans med övriga lag i grupp C.
För andra veckan i rad bjuder Eleague CS:GO Premier i helgen på ett helsvenskt lag. Det handlar om Ninjas in Pyjamas som - i kamp med Virtus.pro, Cloud9 och Team Envyus - nu ska tävla om en plats i höstens stora slutspel. I lagets första gruppspelsmatch ställs NiP mot amerikanska Cloud9, det med start strax efter klockan ett natten mot lördag.

Gruppspelsfasen av Eleague CS:GO Premier använder sig av GSL-formatet, vilket innebär att varje grupp fungerar som ett dubbelt slutspelsträd. De inledande matcherna samt gruppernas vinnarmatcher spelas i formatet bäst av en karta, medan elimineringsmatcher och gruppavgörande avgörs över tre kartor. Sedan tidigare är alltså redan sex svenska spelare klara för slutspel. Det handlar om Olof "olofmeister" Kajbjer (Faze Clan) och det helsvenska laget Fnatic.

Öppningsmatcher, Grupp B


Slutspelet startar den 10 oktober och hålls på plats i Eleague-studion
Eleague

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..