×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

LUCAS1 och HEN1 begär att få lämna Immortals som kan tappa majorplatsen

3
Immortals brasilianska tvillingpar Lucas "LUCAS1" Teles och Henrique "HEN1" Teles har meddelat organisationens ledning att de vill lämna laget, det rapporterar ESPN Brazil. Skulle spelarna lämna innebär det att Immortals förlorar lagets "Legends"-status.
Det brasilianska laget har, som bekant, haft en del problem sedan de slutade på en andraplats under PGL Major Krakow. Tidigare idag kunde Fragbite berätta att Vito "kNgV" Giuseppe sparkats från laget då han inte längre anses lämplig att representera Immortals. Det har resulterat i att tvillingarna Lucas "LUCAS1" Teles och Henrique "HEN1" Teles nu har begärt att få lämna laget.

Stämmer uppgifterna riskerar det att ställa till det för Immortals, som om spelarna skulle lämna kommer att förlora lagets "Legends"-status. Det innebär med andra ord att de inte längre skulle vara garanterade en plats i nästa majorturnering, allt i enlighet med Valves majoritetsregel. Regeln säger att minst tre av fem spelare som var med att säkra en "Legends"-status måste finnas kvar i laget, annars förlorar de statusen och lagets plats fylls genom kvalprocessen. Båda bröderna ska enligt uppgifterna fortsatt vara kontrakt och det krävs att en intressent möter övergångsklausulen i spelarnas kontrakt för att de ska tillåtas lämna.

John "Horvy" Horvath är på väg in, ska ha fixat ett atletvisum
ESPN Brazil (Portugisiska)
Båda spelarna bad, tillsammans med kNg, om att få lämna laget redan i augusti
HLTV

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..