×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Reason plockar upp danskt lag

1
Reason Gaming har åter plockat in en dansk femma, denna gång i ledning av 1.6-veteranen Oliver "minet" Minet. Laget väntas spela under organisationens fana under Gfinity Elite Series andra säsong.
Efter att hamnade sist i förra upplagan av Gfinity Elite Series, då med ett brittiskt lag, valde organisationen att satsa på spelare från ett annat land. Laget som kommer representera organisationen i den andra Gfinity Elite Series-säsongen kommer från Danmark och innefattar spelare som tidigare spelat i lag som Team123 och Fragsters.

Lagets frontman är 1.6-veteranen Oliver "minet" Minet, som kommer leda två av Reasons tidigare spelare, Thomas "haste" Dyrensborg och Kevin "KS" Svenningsen. Laget kompletteras av två unga talanger, Sebastian "Basso" Aagaard och Rene "TeSeS" Madsen, samt inhopparen Christian "rezex" Bjerregaard.



Minet ser fram emot att spela på en professionell nivå igen
reason.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..