×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSDreamhack Open

Dags att kvala till Dreamhack Open Denver

1
Dreamhack Open Denver närmar sig med stormsteg och arrangörerna har nu släppt närmare detaljer kring kvalprocessen. Två lag, ett från Europa och ett från Nordamerika, avancerar till huvudturneringen.
Dreamhack Opens nästa stop blir ingen annanstans än i Denver, Colorado, där åtta lag kommer ställas mot varandra i jakten på större delen av prispotten som ligger på ungefär 797 400 kronor. Sex lag kommer bli inbjudna till turneringen och två kommer ta sig dit via en kvalprocess.

Den 23 september drar det öppna kvalet igång, där åtta lag avancerar till det slutna kvalet som spelas dagen därpå. I det slutna kvalet ställs de åtta avancerande lagen mot åtta inbjudna lag. Ett lag från vardera region, Europa och Nordamerika, bokar en biljett till huvudturneringen i oktober.


Vidare detaljer kring kvalprocessen samt registreringen finns på Dreamhacks webbsida.
open.dreamhack.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..