×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

De första Epicenter-matcherna är i full gång — NiP slår Space Soldiers

1
Det slutna Epicenter-kvalet är i rullning och bland de deltagande lagen finnes Fnatic och NiP Gaming. De senare nämnda har redan spelat sin debutmatch, denna mot Space Soldiers, medan Fnatic möter Mousesports den 24 september.
De slutna kvalen inför Epicenter 2017 är i full gång och bland lagen finnes två helsvenska femmor, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Inte nog med det så har vi ett antal svenska spelare i internationella lag, med Olof "olofmeister" Kajbjer och Andreas "MODDII" Fridh stationerade i den europeiska regionen så kommer Adam "friberg" Friberg spela i det nordamerikanska kvalet med sitt Optic Gaming.

Vi har hittills bara fått se en match i det europeiska kvalet, denna mellan NiP och Space Soldiers. Svenskarna vann övertygande på två kartor efter hjälteinsatser från såväl Christopher "GeT_RiGhT" Alesund som William "draken" Sundin. NiP är alltså ett steg närmare Wildcard-turneringen, där en plats till huvudevenemanget står på spel.

Joey "fxy0" Schlosser agerade inhoppare för Engin "ngiN" Kor under matchen.

Kommande matcher i det slutna Epicenter-kvalet


De fullständiga grupperna finns i vår tidigare nyhet

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..