×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Team Liquid klara för final efter 2-1-vinst mot SK

1
Den nordamerikanska femman i Team Liquid verkar ha hittat storformen i New York. Laget besegrade under lördagskvällen SK Gaming i turneringens semifinal och är därmed klara för söndagens final.
Det blev en rätt svängning historia då världsettorna SK Gaming drabbade samman med Team Liquid. Semifinalens första karta, Inferno, avgjordes först efter förlängning. Innan dess hade Team Liquid tappat en sju rundor stark ledning som de spelade till sig under kartans första halva. Laget kom dock att få upprättelse då de visade sig starkast i förlängningen och slutligen kunde vinna kartan med 22-18.

SK var snabbt tillbaka i matchen då händelserna flyttades över till Overpass. Det brasilianska visade prov på ett starkt anfall, vilket gav dem en 11-4-ledning i paus. Sex rundor in i den andra halvan var kartan avgjord och ställningen i semifinalen var utjämnad till 1-1. Det hela kom sedan att avgöras på Cobblestone, där det blev jämnt redan från start. Team Liquid skaffade sig minsta möjliga övertag under den första halvan då de vann åtta rundor som det anfallande laget. Matchen fortsatte sedan att vara riktigt jämn och kom att avgöras först i kartans sista runda då Team Liquid fastställde resultatet till 16-14.

Därmed är Liquid alltså klara för söndagens final, som spelas i formatet bäst av fem kartor. Vilket lag de får möta där ska avgöras härnäst då Faze Clan tar sig an Cloud9 i turneringens andra semifinal.

Resultat, Semifinal 1


Semifinal 2

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..