×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Faze Clan ensamma européer till slutspel i New York

1
Åtta lag har blivit fyra efter att gruppspelsfasen av ESL One New York avgjorts. Det blev idel framgångar för lagen från de amerikansak kontinenterna, samtidigt som endast ett europeiskt lag tog sig till slutspel.
Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan har stått för en stark öppning av ESL One New York då laget tog sig till slutspel efter två raka segrar. Det handlade dessutom om två övertygande sådana, då de först besegrade Virtus.pro med 16-5 på Cache för att därefter slå Astralis med 16-6 i vinnarmatchen för grupp B. Det andra laget att knipa en slutspelsplats i den gruppen var inga mindre än Team Liquid, som vann gruppavgörandet mot Astralis med 2-1.

I den andra gruppen var brasilianska SK Gaming först med att säkra en slutspelsbiljett, detta efter att ha besegrat både Team Envyus och Cloud9. Amerikanska Cloud9 kunde sedan säkra andraplatsen i gruppen genom att besegra fjolårets vinnare i New York, Natus Vincere, med 2-0 i kartor.

Detta innebär med andra ord att samtliga tre lag som är baserade i Nordamerika har tagit sig till lördagens semifinaler.

Så spelas dagens semifinaler

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..