×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

I kväll avgörs det svenska finalkvalet till IeSF World Championship

2
Det har blivit dags att utse vilket lag som ska representera Sverige under världsmästerskapen i sydkoreanska Busan i november. Avgörandet livesänds med start klockan 18 på lördagsaftonen.
Efter en något skakig inledning tog King of Nordic-arrangören ESEN över ansvaret för det svenska IeSF World Championship-kvalet och sedan dess har allting rullat på. Nu har kvalturneringen nått ända fram till den stora finalen, i vilken duttdutt och Team Refuse ställs mot varandra för att avgöra vilket lag som ska representera Sverige under världsmästerskapet i Sydkorea.

Kvalfinalen, som spelas i formatet bäst av tre kartor, livesänds genom King of Nordic-kanalen på Twitch och går av stapeln klockan 18 på lördag afton. Det vinnande laget får sedan packa sina väskor och göra sig redo för att försvara den blågula fanan under 2017 års upplaga av IeSF:s världsmästerskap där Finland står som regerande mästare.
Dessa tio spelare tävlar om att få representera Sverige

duttdutt

Sverige Kevin "kevzy" Nilsson
Sverige Pontus "GAME" Perlborn
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Kalle "perzon" Persson
Sverige Hugo "huggan" Corets Lopez


Team Refuse

Sverige Eric "Ericip" Torsson
Sverige Astor "CEYN" Carlsson
Sverige Pontus "pottuS" Gustafsson Wippås
Sverige Albin "kurtaliz" Karlsson
Sverige Tim "nawwk" Jonasson

Kvalavgörandet visas live på Twitch
twitch.tv/kingofnordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..