×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSEleague

cogu ersätter kNg för helgens Eleague

1
Efter visumproblem för Vito "kNg" Giuseppe är det nu klart att den meriterade spelaren Raphael "cogu" Camargo gör ett inhopp i Immortals för helgens Eleague-gruppspel.
Inför helgens Eleague kommer det brasilianska laget Immortals att spela med en ny spelare då Vito "kNg" Giuseppe tvingats att resa tillbaka Brasilien efter visumproblem. Ersättaren är ingen mindre än den legendariska spelaren Raphael "cogu" Camargo som till vardags spelar i Gorilla Core. Camargo är mest känd från 1.6-tiden och sågs som en av världens bästa spelare under sin tid i laget Made in Brazil.

Camargo har tidigare spelat med Lucas "steel" Lopes och coachen Rafael "zakk" Fernandes under 2012 då de tre spelade i laget ProGaming.TD. Immortals kommer att ställas mot Mousesports i öppningsmatchen nu på fredag och förutom ESG-mästarna delar de även grupp med danska North och svenska Fnatic.

Immortals under Eleague-gruppspelet
Lucas "steel" Lopes
Henrique "HEN1" Teles
Ricardo "boltz" Prass
Lucas "LUCAS1" Teles
Raphael "cogu" Camargo

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..