×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Extatus vinner CBE — Dynasty i blåsväder

-8
Slovak-tjeckiska Extatus tog hem Cross Border Esport, över Tricked Esport. Under turneringens gång hamnade även damlaget Dynasty Gaming i blåsväder.
Under helgen spelades den danska LAN-turneringen Cross Border Esport från Sønderborg, Danmark. Bland lagen som slogs om prispotten på dryga 115 500 kronor fanns North Academy, Tricked Esport och Dynasty Gaming. Vinnarna av turneringen blev dock varken ett hemmalag eller ett inbjudet lag, det blev nämligen Extatus som kvalat in till turneringen.

Att arrangörerna bjöd in ett damlag samt höll ett damkval uppmärksammades och det var Dynasty Gaming och Riot Gaming som ställdes mot varandra i dess inledande match. Dynasty tog hem vinsten och Riot tog emot inbjudan till B-turneringen, där de plockade hem andraplatsen. Dynasty åkte ut kort därefter, mot den danska femman i Victor Pedersen och fick även dem en plats i den sekundära turneringen. Laget som klassas som världens bästa damlag hamnade dock i blåsväder då två av spelarna åkte hem vilket inte gav resterande medlemmar chansen att spela mot herrarna i B-turneringen.

Många profiler inom scenen menade därefter att laget inte förtjänar att bli inbjudna till turneringar, då de inte tog chansen att spela mot herrarna i den sekundära turneringen. Enligt en av de svenska Dynasty-spelarna, Julia "juliano" Kiran, hade laget inte haft möjligheten att träna inför turneringen, då diverse turneringar hade stått i vägen för dess pracc vilket gjorde att de inte var i form för att delta i turneringen.


Prisfördelning samt slutplaceringar
wiki.teamliquid.net

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..