×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDanmark

Extatus vinner CBE — Dynasty i blåsväder

-8
Slovak-tjeckiska Extatus tog hem Cross Border Esport, över Tricked Esport. Under turneringens gång hamnade även damlaget Dynasty Gaming i blåsväder.
Under helgen spelades den danska LAN-turneringen Cross Border Esport från Sønderborg, Danmark. Bland lagen som slogs om prispotten på dryga 115 500 kronor fanns North Academy, Tricked Esport och Dynasty Gaming. Vinnarna av turneringen blev dock varken ett hemmalag eller ett inbjudet lag, det blev nämligen Extatus som kvalat in till turneringen.

Att arrangörerna bjöd in ett damlag samt höll ett damkval uppmärksammades och det var Dynasty Gaming och Riot Gaming som ställdes mot varandra i dess inledande match. Dynasty tog hem vinsten och Riot tog emot inbjudan till B-turneringen, där de plockade hem andraplatsen. Dynasty åkte ut kort därefter, mot den danska femman i Victor Pedersen och fick även dem en plats i den sekundära turneringen. Laget som klassas som världens bästa damlag hamnade dock i blåsväder då två av spelarna åkte hem vilket inte gav resterande medlemmar chansen att spela mot herrarna i B-turneringen.

Många profiler inom scenen menade därefter att laget inte förtjänar att bli inbjudna till turneringar, då de inte tog chansen att spela mot herrarna i den sekundära turneringen. Enligt en av de svenska Dynasty-spelarna, Julia "juliano" Kiran, hade laget inte haft möjligheten att träna inför turneringen, då diverse turneringar hade stått i vägen för dess pracc vilket gjorde att de inte var i form för att delta i turneringen.


Prisfördelning samt slutplaceringar
wiki.teamliquid.net

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..