×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSIEM

Regerande IEM Oakland-mästarna NiP inbjudna till årets evenemang

1
De vann förra årets turnering efter att ha besegrat SK Gaming med 2-1 i finalen. Nu står det klart att svenska NiP Gaming, som har en något förändrad femma jämfört med då, har bjudits in för att försvara sin titel.
Svenska NiP Gaming återvänder till Oakland, USA, för att försvara sin IEM-titel från i fjol. Det står klart sedan arrangören, ESL, meddelat att de svenska ninjorna har erhållit turneringens sista plats för inbjudna lag. Sedan tidigare står det klart att bland andra SK Gaming, som NiP besegrade i fjolårets final, och majormästarna Gambit Esports kommer att delta.

Mer svenskt blir det också då Faze Clan tidigt erhöll en erbjudan. Laget huserar nuförtiden inte bara coachen Robert "RobbaN" Dahlström, utan även den svenska stjärnspelaren Olof "olofmeister" Kajbjer. IEM Oakland återvänder den 16-19 november och ännu återstår tre platser att fylla till turneringen. Dessa tre lag utses genom ett europeiskt och ett nordamerikanskt kval.
Nyheten släpptes på Twitter

Astralis, Cloud9 och G2 Esports återfinns också bland de nio inbjudna lagen
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..