×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSUSA

Immortals intar Oakland — tar emot åttonde inbjudan

1
Immortals har blivit inbjudna till IEM Oakland, där de kommer ställas mot lag som Cloud9 och Faze Clan. De kommer även ha chansen att få revansch efter förlusten i Krakow mot Gambit.
Den brasilianska femman i Immortals har tackat ja till en inbjudan till IEM Oakland 2017. Laget tar emot den åttonde inbjudan och väntas möta bland andra Gambit Esports samt Faze Clan under turneringens gång. Det vinnande laget kommer dessutom ett steg närmare Intel Grand Slam.

Ricardo "boltz" Prass lag tog sig till kvartsfinalerna under förra årets upplaga, där de slogs ut av turneringsvinnarna i NiP Gaming. De var även ett av de deltagande lagen under IEM Katowice, där de föll i semifinalerna mot Faze Clan. Lagets största prestation på senare tid har varit att ta en finalplats under PGL Major Krakow.


Frågan är om laget kan ta det hela vägen denna gång
intelextrememasters.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..