×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSPhilips OneBlade Cup

Ny amatörturnering i oktober då Fragbite och Philips arrangerar OneBlade Cup

3
Vi på Fragbite älskar amatörscenen och är därför extra glada att kunna presentera OneBlade Cup. Turneringen, som arrangeras i samarbete med Philips, är öppen för amatörlag från Sverige, Danmark och Finland.
Den nya turneringen spelas över fem veckors tid och inleds med fyra stycken kvalveckor. Tre av veckorna är vigda för nationsspecifika kval, varav det svenska är först ut under vecka 40. Passar det inte ditt lag? Ingen fara, det finns nämligen även ett mixat kval. I det kvalet får lag från samtliga tre deltagande länder vara med och tävla om en plats i finalerna, som avgörs den 11-12 november. Utöver ära och berömmelse tävlar de deltagande lagen om en prispott på 50 000 kronor, varav hälften går till vinnarna.
Sverige – Vecka 40, 2-8 oktober
Finland – Vecka 41, 9-15 oktober
Mixade lag – Vecka 42, 16-22 oktober
Danmark – Vecka, 43, 23-29 oktober
Final – Vecka 45, 11-12 november

Håll utkik efter fler OneBlade Cup-nyheter

Utöver en riktigt rolig turnering kommer OneBlade Cup även få fint sällskap. Det handlar om tre stycken CS:GO-profiler, en från respektive deltagande land, kommer att finnas med för att bringa extra stjärnglans.

Själva anmälan till den svenska kvalturneringen har ännu inte öppnats, vilket ger dig extra tid att bygga ihop ett lag. Mer information om de tidigare nämnda profilerna, samt när och hur ni anmäler er till OneBlade Cup kommer att släppas längre fram.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..