×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Grekland

Schemat presenterat för ESG Tour Mykonos

1
ESG Tour Mykonos 2017 går av stapeln på torsdag och ett flertal lag har tagit sig direkt från Sverige till Grekland för att delta i turneringen. Nu har arrangörerna offentliggjort det fullständiga spelarschemat.
Konfettin har precis blivit upplockad från Malmö Arena och en del av lagen har flugit direkt från Sverige till Grekland, för att delta i ESG Tour Mykonos 2017. Turneringen spelas direkt från Destiny Villa i Mykonos, Grekland, med start på torsdag och det hela avslutas på söndag med en final över bäst av fem kartor.

Gruppspelet kommer spelas via ett dubbelt slutspelsträd, där hela torsdagen spelas bäst av en karta. På fredag spelas två utslagningsmatcher och en avgörande, samtliga bäst av tre kartor, för att sedan lida in på lördagens sista avgörande match. Slutspelet spelas via ett enkelt slutspelsträd där semifinalerna spelas bäst av tre kartor och finalen bäst av fem kartor.

Deltagande lag


Här finnes det fullständiga turneringsschemat
esgtour.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..