×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

North fjärde och sista laget att ta sig till semifinal

1
Det blir Brasilien som står utan representation under södangens semifinaler. Det står klart sedan danska North slagit Immortals med 2-0 i kartor.
Med Astralis ute ur bilden var det upp till deras landsmän, North, att ta den Dannebrogen in i morgondagens semifinaler. I sista kvartsfinalen för dagen ställdes danskarna mot brasilianska Immortals, som även de har fått säga hej då till landsmän - SK Gaming - tidigare idag.

Första kartan att spelas var Inferno och North började som det försvarande laget, och som de försvarade sig. Danskarna vann hela tolv rundor innan den första halvan avslutats. Efter sidbytet kunde de tämligen enkelt spela av kartan, som de vann med siffrorna 16-7.

Dramatisk avslutning

North öppnade även den andra kartan på ett bra sätt. Sex rundor in i kartan låg de i ledning med 5-1. Immortals slog dock tillbaka och hade till halvtid övertagit ledningen, om än knappt. Ytterligare 15 rundor senare var ställningen helt lika mellan de båda lagen och en förlängning krävdes för att skilja lagen åt. Även där blev det riktigt jämnt, men North kunde till slut vinna kartan - och därigenom matchen - med 19-17.


Resultat, Kvartsfinal 4

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..