×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSDreamHack

North fjärde och sista laget att ta sig till semifinal

1
Det blir Brasilien som står utan representation under södangens semifinaler. Det står klart sedan danska North slagit Immortals med 2-0 i kartor.
Med Astralis ute ur bilden var det upp till deras landsmän, North, att ta den Dannebrogen in i morgondagens semifinaler. I sista kvartsfinalen för dagen ställdes danskarna mot brasilianska Immortals, som även de har fått säga hej då till landsmän - SK Gaming - tidigare idag.

Första kartan att spelas var Inferno och North började som det försvarande laget, och som de försvarade sig. Danskarna vann hela tolv rundor innan den första halvan avslutats. Efter sidbytet kunde de tämligen enkelt spela av kartan, som de vann med siffrorna 16-7.

Dramatisk avslutning

North öppnade även den andra kartan på ett bra sätt. Sex rundor in i kartan låg de i ledning med 5-1. Immortals slog dock tillbaka och hade till halvtid övertagit ledningen, om än knappt. Ytterligare 15 rundor senare var ställningen helt lika mellan de båda lagen och en förlängning krävdes för att skilja lagen åt. Även där blev det riktigt jämnt, men North kunde till slut vinna kartan - och därigenom matchen - med 19-17.


Resultat, Kvartsfinal 4
Inferno (16 - 7) Mirage (19 - 17)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..