×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP levererar den första hemmavinsten — G2 vinner det franska slaget

5
Det blev äntligen en svensk seger då NiP Gaming besegrade stjärnlaget Faze Clan under onsdagsaftonen. Samtidigt gick vi se G2 befästa sin position som det bästa laget i Frankrike.
Mötet mellan NiP Gaming och Faze utspelade sig på Nuke, med svenskarna startandes på den anfallande sidan. Det var dock Faze som öppnade bäst då de vann de tre inledande rundorna. NiP kom sedan tillbaka och kunde så småningom överta ledningen, en ledning som de kom att behålla matchen igenom. Efter att ha vunnit den första halvan med 9-6 avslutade svenskarna med en stark CT-sida som slutligen gav dem en 16-8-vinst.

Envyus öppnar bäst

I slaget om Frankrike var det Envyus som tog kommandot från start. Det fransk-belgiska laget kunde ifrån till en 6-1-ledning innan G2 Esports vaknade till liv. Envyus fortsatte dock att visa prov på ett starkt anfallsspel och vann den första halvan av matchen, som spelades på Inferno, med 10-5. Efter sidbytet påbörjade G2 Esports en upphämtning och kunde slutligen kvittera till 12-12. Envyus lyckades visserligen få med sig ytterligare en runda, men det var ändå G2 som visade sig vara det starkare laget.

Därmed står det klart att Fnatics fortsatta överlevnad i turneringen hänger på en kommande elimineringsmatch mot Envyus. Faze å andra sidan får göra upp med ett annat multinationellt lag, Mousesports, om vilket utav de två som ska få chansen att fortsätta spela på fredag.


Resultat från omgång 4

Omgång 5 (elimineringsmatcher)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..