×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Sent avgörande då Fnatic föll mot Immortals i Malmö

2
Trots underläge med 5-10 lyckades Fnatic ta matchen mot Immortals till den sista ordinarie rundan. Väl där var det dock det brasilianska laget som visade sig starkare. På den andra servern fick vi se Gambit Esports besegra Mousesports.
Fnatic fick en tuff start då de ställdes mot Immortals på Cobbletone, i lagets första LAN-match tillsammans. Det brasilianska laget öppnade - spelandes som försvarare - med att vinna fem raka, och behöll sedan övertaget genom den första halvan. Fem rundors uppförsbacke för Fnatic inför sidbytet. Nio rundor in i den andra halvan lyckades Fnatic slutligen utjämna till 12-12 Lagen följdes sedan åt och avgörande dröjde ända till matchens sista ordinarie runda, då Immortals satte de avgörande skotten.

Seger direkt för majorvinnarna

Mousesports öppnade omgångens andra match genom att vinna den första pistolrundan på Train, i kamp med de nyblivna majormästarna Gambit Esports. Gambit kom dock att ta över taktpinnen direkt och skaffade sig en bekväm stabil 11-4-ledning spelande som försvarare. Mousesports kom att få med sig ytterligare två rundor, men närmare än så kom de aldrig Gambit som vann matchen med 16-6.


Resultat från omgång 3

Omgång 4

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..