×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Sändningsteamet för ESL Pro League presenterat — innehåller uppskattade profiler

1
ESL Pro League påbörjas i kväll och arrangörerna har offentliggjort vilka talanger som kommer leda tittarna genom samtliga sändningar. Bland talangerna som kommer leda den europeiska sändningen finnes Alex "Machine" Richardson och Janko “YNk” Paunovic.
Klockan 19:00 i kväll går ESL Pro League av stapeln med med Olof "olofmeister" Kajbjers debut med Faze Clan, som ställs mot G2 Esports i sin öppningsmatch. Vi kommer även få se Fnatic och Godsent med sina nya startfemmor, samt ett flertal andra topplag som debuterar med nya spelare.

Men ingen sändning utan talanger att leda tittarna genom den, så därför har ESL samlat ihop de bästa av de bästa inom både Europa och Nordamerika. Bland de profiler som kommer ta plats i den europeiska sändningen finnes Alex "Machine" Richardson, Janko “YNk” Paunovic, Matthew “Sadokist” Trivett och Joona “Natu” Leppänen bland andra.

Den fullständiga talanglistan finns på ligans webbsida
eslgaming.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..