×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSverige

Godsent byter Lekr0 mot dennis — pronax bänkad

2
Godsent har offentliggjort att de bytt Jonas "Lekr0" Olofsson mot Dennis "dennis" Edman. I samband med detta bänkas även Markus "pronax" Wallsten.
Under gårdagskvällen offentliggjorde Fnatic lämnandet av Olof "olofmeister" Kajbjer, som gick vidare till Faze Clan, samt adderingen av Maikil "Golden" Selim till startfemman. Nu har det skett ännu ett spelarbyte i det svenska laget, då Dennis "dennis" Edman lämnar organisationen i förmån för Jonas "Lekr0" Olofsson. Spelarna byter plats med varandra vilket betyder att Edman tar plats i Godsent.

Lekr0 ser sig själv som en spelare som kan anpassa sig och agera efter behov.
Lekr0 ser sig själv som en spelare som kan anpassa sig och agera efter behov.

Olofsson har, liksom sin nya lagkamrat Selim, varit en del av sitt senaste lag sedan det grundades. Det tog dock bara fyra månader under den nyskapade organisationen innan han blev förflyttad till Fnatic över blotta tre turneringar innan han gick tillbaka till Godsent. Efter nästan ett år under deras fana har han nu valt att återvända till Fnatic.

"Jag känner att bytet som sker är bra för mig själv och de andra i Godsent, det kändes som att vi inte kunde utvecklas individuellt och själva hungern började dö ut lite. Jag tror att ifall vi får 'börja från scratch' så kommer vi kunna utvecklas och bli bättre spelare. Vi i Godsent är bra vänner och själva bytet eller så kommer inte ändra på det. Tror vi alla tyckte på ett eller annat sätt att det behövdes. Jag har alltid trivs med laget och vi har alltid haft roligt men tyvärr måste man tänka på resultat också och där hade vi inte speciellt många bra och därför behövdes en förändring", berättar Olofsson för Fragbite.

Han förklarar vidare att laget väntas bootcampa inför DreamHack Masters för att lära känna varandra samt komma in i sina roller. Målet ska vara att placera sig i topp fyra under de första turneringarna, men långsiktigt drömmer han om finalvinster. Olofsson menar även att han kommer lägga allt krut på CS:GO genom att avinstallera Dota2 och alla andra spel som tagit fokus under semestertiden.

Fnatic

Sverige Jesper "JW" Wecksell
Sverige Robin "flusha" Rönnquist
Sverige Freddy "KRiMZ" Johansson
Sverige Maikil "Golden" Selim
Sverige Jonas "Lekr0" Olofsson

Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson (Coach)

pronax stiger åt sidan

I samband med spelarbytet offentliggjorde även Godsent att de bänkat sin in-game ledare Markus "pronax" Wallsten. Vem som ersätter honom i den aktiva linan är ännu okänt, men laget har tagit in Jacob "pyth" Mourujärvi som inhoppare under ESL Pro League. För ett tag sedan bytte laget också ut sin coach men det är först nu de offentliggjort att Alexander "rdl" Redl lämnat organisationen.

"Bristande resultat och fortsatt kämpigt i jakten på vinst inom laget har gjort det klart för oss att något behövde hända. Tyvärr, för mig, betyder detta att jag tvingas gå åt sidan. Jag har inte spelat med ett lag som jag klickat så här bra med sedan 1.6-tiden och man kan utan tvekan säga att jag hade älskat att vara en del av den aktiva startfemman inför den kommande säsongen, men jag respekterar valet laget gjort", kommenterade Wallsten via organisationens webbsida.

Godsent

Sverige Andreas "znajder" Lindberg
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Joakim "disco doplan" Gidetun
Sverige Dennis "dennis" Edman
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi (Inhoppare)

Sverige Markus "pronax" Wallsten (Bänkad)
Storbritannien Graham "messioso" Pitt (Coach)

Nu väntar en hektisk och spännande säsong för Fnatic som börjar med ESL Pro League. Laget debuterar under morgondagen i ligan mot tyska BIG. Den svenska femmans första offline-turnering kommer vara under DreamHack Masters Malmö som spelas mellan den 30 augusti och 3 september.

Godsent kommer inte befinna sig i Malmö, men kommer även dem debutera i ESL Pro League under morgondagen, då mot Mousesports.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..