×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Jayzwalkings provspelar för Renegades

1
Renegades har plockat upp svenska David "Jayzwalkingz" Kempner som provspelare. Han väntas representera laget i Malmö den 30 augusti under DreamHack Masters. I en kommentar till Fragbite berättar han om nyfikenheten kring den nordamerikanska scenen.
David "Jayzwalkingz" Kempner har varit en del av Fnatic Academy sedan februari detta år. Nu har den 20-årige svensken gått vidare för att provspela för Renegades, eftersom hans kontrakt med Fnatic löpte ut. Han ersätter Nemanja "nexa" Isaković, som bara varit en del av Renegades i fyra månader.

"Tycker det är sjukt spännande att prova på ny mark och lära sig nya delar av cs. Allting har gått väldigt snabbt och är enormt taggad på att visa vad jag går för och är väldigt nyfiken på hur NA cs kommer att se ut", kommenterade svensken till Fragbite kring lagbytet.

Kempner väntas representera Renegades både under ESL Pro League och under DreamHack Masters Malmö som går av stapeln den 30 augusti.

Australien Aaron "AZR" Ward
Australien Justin "jks" Savage
Australien Karlo "USTILO" Pivac
USA Noah "Nifty" Francis
Sverige David "Jayzwalkingz" Kempner (Provspelar)

Serbien Aleksandar "kassad" Trifunović (Coach)


Spelarbytet offentliggjordes via HLTV
HLTV.org

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..