×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Dags att kvala till DreamHack Montreal

1
I september är det åter dags för ett DreamHack Open-stopp då turneringen äntrar Montreal, Kanada. Arrangörerna har nu offentliggjort detaljerna inför både turneringen och dess kval.
DreamHack är tillbaka med ännu ett Open-stopp, denna gång för festivalen oss till Montreal, Kanada. Mellan den 8-10 september kommer åtta lag kämpa om en del av prispotten som ligger på 100 000 dollar, motsvarande cirka 807 880 kronor.

I och med turneringens annonsering har arrangörerna även släppt detaljerna inför både det öppna och slutna kvalet. Både det europeiska och nordamerikanska kvalet spelas mellan den 26-27 augusti. På lördagen kommer ett öppet kval spelas, åtta lag tar sig vidare till det slutna kvalet under söndagen där de ställs mot åtta inbjudna lag. Ett lag avancerar till huvudturneringen.

DreamHack återvänder till Montreal
DreamHack
Ytterligare detaljer samt registrering till kvalet
DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..