×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Binary Dragons Prestige LAN

1
North Academy och Imperial finnes bland lagen som kommer resa till Ryssland för att delta i Binary Dragons Prestige LAN i slutet av augusti. Sex av åtta lag är redan klara för turneringen och det öppna kvalet går av stapeln i eftermiddag.
Binary Dragons offentliggjorde i dagarna detaljer kring sin kommande LAN-turnering, Prestige LAN. Åtta lag kommer kämpa om prispotten på 10 000 dollar, motsvarande cirka 81 000 kronor, live från Cyberspace Arena i Moskva, Ryssland. Det vinnande laget vinner 50% av prispotten, det vill säga cirka 40 500 kronor.

Sex av deltagande lagen har redan blivit offentliggjorda av arrangörerna då de mottagit en direktinbjudan till turneringen. En sjunde inbjudan väntas fortfarande offentliggöras och den åttonde platsen kommer fyllas av ett kvalificerat lag.

Serbien Binary Dragons
Ukraina Pro100
Bulgarien Imperial
Danmark North Academy
Ryssland Spartak
Ryssland Spirit
Europa TBA
Europa Kvalplats

Det slutna kvalet som skickar ett lag vidare till huvudturneringen kommer hållas mellan den 17-18 augusti. Även där finnes sex inbjudningar och två tomma. De två platser som återstår inför det slutna kvalet kommer fyllas av de två som avancerar från det öppna kvalet.

Ryssland Spirit Academy
Kazakstan Avangar
Litauen Playing Ducks
Vitryssland Goodjob
Serbien Extatus
Finland Vitalis
Europa Öppet kval #1
Europa Öppet kval #2

Det öppna kvalet går av stapeln redan idag 14:00, via Faceit. Endast europeiska lag kan delta och registreringssidan finns här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..