×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL ESEA

Fnatic Academy drar sig ur ESEA Premier-slutspelet

1
Fnatics akademilag har valt att lämna ESEA Premier-slutspelet, där de väntades möta Team Kinguin i kvartsfinalerna. Avhoppet gör att spekulationerna kring organisationens huvudlag stärks markvärdigt.
Fnatic Academy skulle ställas mot Team Kinguin i sin kvartsfinalmatch i ESEA Premier, men den svenska femman har valt att lämna sin plats i ligans slutspel. Orsaken ska vara att ESEA låst in den laguppställning som laget spelat med under säsongen, vilket satte käppar i hjulet för akademilaget som inte har möjlighet att delta med den inlåsta linan.

Kinguin avancerar, i och med avhoppet, direkt till ligans semifinaler. Resterande kvartsfinaler kommer spelas under morgondagen, den 15 augusti.

15 augusti

Europa Epsilon Esports vs. CIS Flipsid3 Tactics
Turkiet Space Soldiers vs. Danmark North Academy
Finland Vitalis vs. Rumanien Nexus

Avhoppat bidrar till spekulationerna kring Fnatics huvudlag. Enligt ryktena väntas akademispelaren Maikil "Golden" Selim förflyttas till huvudlaget och Fnatic Academy måste, om ryktena är sanna, plocka in en ny femte vilket de enligt ESEA:s regler inte är tillåtna att göra inför slutspelet.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..