×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Hellraisers testar två — bondik lämnar

1
Hellraisers har valt att placera Vladyslav "bondik" Nechyporchuk på förflyttningslistan och två nya ansikten har börjat testspela för organisationen. Det är Gux & Friends-spelarna Issa "ISSAA" Murad och Özgür "woxic" Eker som ersätter.
I dagarna offentliggjorde Mousesports att de plockat upp Martin "STYKO" Styk från Hellraisers, för att ersätta Denis "denis" Howell i startfemman. Efter ett par dagar med endast fyra spelare har Hellraisers nu gått ut med sin fulla femma, där de inte bara bytt ut Styk utan även Vladyslav "bondik" Nechyporchuk.

"Efter bytessäsongen har vi behövt fräscha upp startfemman för att se över nya möjligheter. Tack vare icke-konsistenta spelare under processen har det bestämts att Vladyslav hamnar på förflyttningslistan. Vi ser detta som den bästa möjliga lösningen för både honom och laget.

Samtidigt adderar vi lite nytt blod till laget och kommer testa spelare för öppna positioner. Efter en längre tid har vi tillsammans med spelarna bestämt oss för att prova de unga talangerna woxic och ISSAA, som har visat goda resultat både i ESEA Premier och FPL.

Vi kommer även experimentera med in-game-rollen bland våra spelare för att se till att alla känner sig bekväma. Resultatet av dessa experiment kommer inta ta lång tid, vi är på väg in i en väldigt aktiv spelperiod: Tour Mykonos-kvalet, ESL One New York och matcherna i EPL börjar väldigt snart, och våra spelare är redo att ta sig an motståndet", kommenterade lagets coach, Ivan "Johnta" Shevcov, via det officiella uttalandet.

Nechyporchuk har varit en del av organisationen sedan april förra året och har nu placerats på listan över spelare som önskas förflyttas till en ny organisation. Gux & Friends-spelarna Issa "ISSAA" Murad och Özgür "woxic" Eker väntas fylla tomrummet.

Hellraisers

Ukraina Kirill "ANGE1" Karasiow
Slovakien Patrik "Zero" Žúdel
Ungern Bence "DeadFox" Böröcz
Jordanien Issa "ISSAA" Murad (Testspelar)
Turkiet Özgür "woxic" Eker (Testspelar)

Ukraina Ivan "Johnta" Shevcov (Coach)
Ukraina Vladyslav "bondik" Nechyporchuk (Förflyttas)

Nyförvärven väntas debutera tillsammans med laget nästa vecka när de ställs mot Space Soldiers i sin öppningsmatch under det slutna ESG Tour Mykonos-kvalet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..