×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL Pro League-finalerna far till Danmark — biljetterna släpps idag

1
ESL Pro League-finalerna kommer hållas i vårt grannland, Danmark. Världseliten kommer drabba samman i jakten på miljonvinsten i Odense den 8 december.
ESL offentliggjorde i dagarna att ESL Pro League-finalerna kommer ta plats i Odense, Danmark, mellan den 8-10 december. Evenemanget kommer ta plats i Sparkassen Fyn Arena och turneringen har en prispott på hela 1 miljon dollar, motsvarade cirka 8,2 miljoner kronor.

"Vi ser fram emot att ta Pro League CS:GO finalerna till ett helt nytt område med en helt ny arena. Detta års Pro League-finaler har hållits på två fantastiska områden, båda med fans vars rykte är en ofantlig passion för esport och CS:GO. Vi väntar ett otroligt år för ligan", kommenterade Ken Hershman för WESA via ESL.

ESL Pro League är den längsta professionella CS:GO-ligan i historien och den sjätte säsongen går av stapeln den 22 augusti. Sju veckor framåt bjuder ESL på veckovisa matcher mellan världens topplag. De 12 bästa lagen, sex från den europeiska upplagan och sex från den nordamerikanska, kvalar till säsongsfinalerna som börjar den 5-6 december med gruppspelsfasen.

Biljetterna till slutspelet i Odense släpps idag klockan 12:00 via ESL:s webbsida. Alla säsongens matcher kommer sändas via ligans YouTube-kanal och turneringen räknas till Intel Grand Slam. För den som vill ha ytterligare information kring ligan samt de deltagande lagen kan finna mer information här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..