×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

ptr lämnar NRG — blir en del av Complexity

1
NRG Esports valde att släppa Peter "ptr" Gurney efter bristande resultat. Nu har den 27-årige amerikanen funnit ett nytt hem i Complexity Gaming.
I slutet av juli offentliggjorde NRG Esports att Peter "ptr" Gurney lämnade organisationens Counter-Strike Global Offensive-lag. Laget har haft en hel del problem på senaste rent resultatmässigt, med en delad sjundeplats under både DreamHack Open Valencia och Atlanta, vilket ledde till förändringar i startfemman.

Efter nästan två år med NRG gick Gurney en tid utan kontrakt innan han under gårdagen offentliggjordes som en del av Complexity Gaming. Han tar Derek "desi" Branchens plats i startfemman, som även dem haft det kämpigt med resultaten. Branchen blir släppt från sitt kontrakt efter över ett halvår med laget.

Complexity Gaming

Storbritannien Rory "dephh" Jackson
Kanada Bradley "ANDROID-X23" Fodor
USA Jaccob "yay" Whiteaker
USA Alec "Slemmy" White
USA Peter "ptr" Gurney

USA Matt "Warden" Dickens (Coach)

NRG Esports

Kanada Damian "daps" Steele
Danmark Allan "AnJ" Jensen
USA Jacob "FugLy" Medina
USA Vincent "Brehze" Cayonte

Gurney debuterar med sitt nya lag i samband med dess debut i den sjätte säsongen av ESL Pro League, med start den 24 augusti.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..