×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSEuropa

Så spelas ESG Tour Mykonos-kvalet

1
Team ldlc, Team Envyus, Space Soldiers och Hellraisers har blivit inbjudna av PvPRO för att slåss om en plats i ESG Tour Mykonos huvudturnering. Kvalet kommer spelas mellan den 17-18 augusti.
PvPRO presenterade i dagarna ESG Tour Mykonos 2017, turneringen som kommer ta plats i en gigantisk villa i Grekland. Mellan den 7-10 september kommer åtta lag kämpa om en del av prispotten som ligger på 200 000 euro, motsvarande nästan 2 miljoner kronor.

PvPRO har offentliggjort vilka fyra lag som kommer kämpa mot varandra om en plats i ESG Tour Mykonos 2017, som spelas mellan den 7-10 september. De fyra europeiska femmorna som tagit emot vars en inbjudan till det slutna kvalet är Team Ldlc, Team Envyus, Space Soldiers och Hellraisers.

ESG Tour Mykonos-kval

Frankrike Team Envyus
Turkiet Space Soldiers
Europa Team Ldlc
Europa Hellraisers

Kvalet kommer spelas via ett round robin-format, bäst av en karta, under hela gruppspelsfasen. Under finalen kommer de två toppande lagen ställas mot varandra på bäst av tre kartor.

Kvalet, som spelas mellan den 17-18 augusti, kommer sändas via turneringens Twitchkanal och kommer kommenteras av Simen "Warclown" Henriksen samt Tom "Tombizz" Bissmire. Paul "ReDeYe" Chaloner kommer agera värd och leta tittarna genom sändningen.

Torsdagen den 17 augusti

Europa Team Ldlc vs. Frankrike Team Envyus
Europa Hellraisers vs. Turkiet Space Soldiers
Runda 2, match 1
Runda 2 Match 2
Runda 3 Match 1
Runda 3 Match 2

Fredagen den 18 augusti

FINAL

Det vinnande laget avancerar till huvudturneringen i Grekland den 7-10 september. Ytterligare information kring turneringen, bland annat prispotten och de redan inbjudna lagen, finns att hitta i vår tidigare nyhet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..