×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSDanmark

Dubbelt danskt till Blast Pro Series

1
Rfrsh har offentliggjort att Astralis och North tagit emot de första inbjudningarna till Blast Pro Series, turneringen där publiken själva väljer vilken match de vill följa i arenan.
De två första lagen till Blast Pro Series har offentliggjorts av arrangörerna, Rfrsh. De två lagen är Astralis och North, som inte bara är de första att erhålla en inbjudan utan även kommer spela turneringen på hemmaplan i Danmark.

Turneringen kommer innehålla sex lag, vilket innebär att det bara återstår fyra platser innan turneringen, som har en prispott på ungefär 2,1 miljoner kronor, går av stapeln den 24 november. Innan dess förväntas även North offentliggöra vem som ersätter Emil "Magisk" Reif i startfemman.

Blast Pro Series är den allra första arenaturneringen som tar plats i Danmark. Tidigare har vi fått se Copenhagen Games och närmaste arenaturneringen för den danska publiken har varit DreamHack Masters Malmö.

Blast Pro Series

Danmark Astralis
Danmark North
Jorden TBA
Jorden TBA
Jorden TBA
Jorden TBA

De sista fyra lagen väntas offentliggöras innan den sista augusti, för den som vill veta mer om turneringen finnes all information här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..