×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

STYKO ersätter denis i Mousesports

1
Mousesports gör ännu ett spelarbyte när de förflyttar Denis "denis" Howell från startfemman för att ersätta honom med Hellraisers-spelaren Martin "STYKO" Styk.
Efter bristande resultat har Mousesports gjort förändringar i sin startfemma. Det hela började med att Christian "loWel" Antoran lämnade för att kort därefter bli ersatt av Miikka "suNny" Kemppi. Nu har organisationen offentliggjort ännu ett spelarbyte, det är nämligen Denis "denis" Howell som tvingas lämna för att göra plats för Martin "STYKO" Styk.

"Martin är en mycket smart spelare. Jag har arbetat med honom tidigare och jag vet vad han är kapabel till. Han kan ta nästan vilken roll som helst i ett lag. STYKO kommer kunna supporta chrisJ med att kalla strategier och kommer vara oerhört hjälpsam under clutch-situationer", kommenterade lagets coach Sergey "lmbt" Bezhanov via organisationens webbsida.

"Jag är väldigt glad över chansen att bli en del av Mousesports och återförenas med min tidigare lagkamrat, Oskar, och min tidigare coach. Vi kommer ha ett relativt fullspäckat schema under de kommande månaderna, men jag är säker på att vi kommer arbeta bra inom laget", kommenterade nyförvärvet.

Styk var nära på att bli en del av laget redan tidigare i år, men valde då att stanna i Hellraisers på deras väg till semifinalerna under StarLadder i-League StarSeries Season 3-finalerna. Nu har den slovakiska spelaren blivit förflyttad till Mousesports.

På grund av de bristande resultaten under PGL Major Krakow tvingas Howell stiga ner från sin plats i startfemman, efter två år med organisationen. Enligt spelaren kommer fansen återse honom inom kort, men var han går är ännu oklart.

Mousesports

Nederländerna Chris "chrisJ" de Jong
Tjeckien Tomáš "oskar" Šťastný
Estland Robin "ropz" Kool
Finland Miikka "suNny" Kemppi
Slovakien Martin "STYKO" Styk

Ukraina Sergey "lmbt" Bezhanov (Coach)

Nästa turnering som laget kommer spelas i väntas vara DreamHack Masters Malmö mellan den 30 augusti och 3 september.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..