×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

Na`Vi nere på tre — tappar GuardiaN och seized

3
Efter ett tumult läge i CIS-regionen har det nu visat sig att Natus Vincere var först ut med spelarbyten. Det är inga mindre än Ladislav "GuardiaN" Kovács och Denis "seized" Kostin som har besultat att lämna den ukrainska organisationen i hopp om ett bättre hem.
Anledningen till beslutet sägs komma från den undermåliga prestation laget haft i tidigare skeden. Efter segern i ESL One New York 2016 har laget fortsatt att prestera under förväntan och inga fler chanser gavs efter att laget misslyckats kvarhålla sin “Legends”-status.

Mer information kring de ersättande spelarna nämns inte i dagens utsläpp utan kommer att bekräftas inom snar tid.

Laget har just nu semester och kommer inte att spela någon officiell match förrän mitten av augusti då ESL Pro League drar igång. Seized sågs senast med Nikola "NiKo" Kovač i en bild på Twitter samtidigt som att GuardiaN ser ut att vara påväg till sin smekmånad. Vilket lag GuardiaN och seized hamnar i står fortfarande okänt men det är numera ett faktum att Natus Vincere är nere på 3 man och kommer inom snar framtid tillkännage sina sista två.

Natus Vincere

Ukraina Ioann "Edward" Sukhariev
Ryssland Egor "flamie" Vasilyev
Ukraina Aleksandr "s1mple" Kostyliev

Ukraina Andrey "Andi" Prokhorov (Coach)

Ett uttalande från Na’Vi’s VD Yevhen Zolotarov kring situationen finns publicerat på YouTube och kan ses nedan med engelska undertexter.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..