×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ta chansen att representera Sverige i Sydkorea — VM-kval i Göteborg

0
Det är dags att kvala till världsmästerskapen i Busan, Sydkorea. GGbar och Svenska esportföreningen står för kvalet i Göteborg i slutet av augusti, både för Counter-Strike: Global Offensive och League of Legends.
GGbar och Svenska esportföreningen (SESF) arrangerar i augusti kvalet som ska bestämma vilka profiler som kommer representera Sverige i världsmästerskapen i esport. Årets VM tar plats i Busan, Sydkorea, dit det representerande laget åker kostnadsfritt.

Kvalet består av två öppna kval som tar plats online och ett slutkval som spelas från Folkets Hus i Göteborg. Prispotten för huvudturneringen i Busan har ännu inte offentliggjorts, men vad som kan utlovas är ett minne för livet och en plats bland de tidigare representanterna, där bland William "draken" Sundin.

Evenemanget i Göteborg pågår under två dagars tid. Under första dagen, den 26 augusti, kommer laget som ska representera Sverige i Counter-Strike: Global Offensive i Busan koras. Den andra dagen, den 27 augusti, kommer laget som ska representera Sverige i League of Legends tas fram.

Schemat för första dagen finnes nedan, under den andra dagen ser schemat liknande ut fast istället för CS:GO-matcher kommer det vara League-matcher.

26 augusti

Eventet öppnar
Runda 1 — CS:GO
Runda 2 — CS:GO
Förlorarmatch — CS:GO
Final — CS:GO
Eventet stänger

För de som inte lyckas ta sig till slutkvalet som spelare kommer det finnas gott om intressanta saker att göra på plats i Göteborg. Inte nog med att slutkvalet kommer spelas framför publik så kommer det finnas möjlighet att spela Magic: The Gathering och Wii U. Under evenemanget kommer ett flertal streamers och spelutvecklare finnas på plats.

De som däremot vill ta chansen att representera vårt land i VM kommer ha chansen att ta sig till slutkvalet i Göteborg via två öppna kval inom både CS:GO och League of Legends. De som vill sändas till Sydkorea för att spela Tekken eller PES finns där inget förkval, utan dessa kval spelas i sin helhet på plats i Göteborg.

Counter-Strike: Global Offensive

Kval 1 — 5 augusti: Registrera ditt lag
Kval 2 — 12 augusti: Registrera ditt lag

League of Legends

Kval 1 — 5 augusti: Registrera ditt lag
Kval 2 — 12 augusti: Registrera ditt lag
För den som vill ha mer information kring evenemanget finns detta på GGbars webbsida.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..