×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Detta var Fragbites cover av PGL Major Krakow

1
"I am not going to give up before I win a motherfucking major", nu har äntligen Danylo "Zeus" Teslenko vunnit sin major.
Fnatic föll i kvartsfinalerna efter två jämna kartor mot Gambit.
Virtus.pro spelade på hemmaplan, något som gav dem styrka nog att ta sig till semifinalerna.
Faze Clan åkte ut redan efter tre spelade kartor i gruppspelsfasen.
Favorittippade SK Gaming behöll sin legendstatus, men föll mot Astralis.
Den åtråvärda pokalen, frågan är om Jarosław "pasha" Jarząbkowski inte tog sig till final för att han rörde den? Det sägs ju att det bringar otur att röra trofén innan finalen.
De regerande mästarna i Astralis tvingades lämna över titeln till Gambit.
Gambit var inte bara värdiga vinnare, utan de hade även majoriteten av publiken vid sin sida.
Konfettin har nu sopats bort från scenen i Tauron Arena, efter förra veckans majorturnering. Vi på Fragbite sände hela majorn på svenska under namnet de_couch och hade representanter på plats Krakow, Polen. I denna artikel har vi samlat allt som producerades, för att du ska vara säker på att du inte missade något.
Favorittippade Faze Clan tvingades direkt packa sina väskor och Fnatic lyckades behålla sin legendstatus efter ett antal skakiga kartor i gruppspelet. Astralis, som skippade ESL One Cologne för att förbereda sig, föll i semifinalerna och Gambit Esports chockerade när de tog hem majortiteln över Immortals. Majorturneringen visade på nya styrkor och dramatiska vändningar, här är vår sammanfattning av PGL Major Krakow 2017.

Highlights


Vårt videogäng har som vanligt levererat highlights av de snyggaste fragsen och bästa momenten från majorturneringen. Ni finner dem här nedan.
För den som vill se en fragmovie innehållande det bästa av det bästa så har Sam "SammYw0w" Evaldsson levererat en sådan.
Dessa highlights kan komma att kompletteras inom den närmsta tiden.

Blogginlägg


Ett antal blogginlägg författades inför och under majorturneringen. Vi fick en insyn i Viktor "vuggo" Jendebys tankar kring stickers, höra hur Carolina "quiethell" Mårtensson landade i Krakow och vi fick ta farväl av André "rich" Åkerblom.
Just nu finns där ett antal bloggar här på Fragbite. Vi har redaktionens bloggar; vuggo, quiethell och Xerm samt två av våra tidigare arbetskamraters; rich och ding1. Utöver detta smyger sig även Overwatch-bloggen med TYLAR5 in med jämna mellanrum.

Artiklar/krönikor/övrigt


Utöver diverse inför-intervjuer och bloggar kom där upp mer läsning på Fragbite under majorn. Inte nog med att tipset fick ett ansiktslyft så var diskussionen kring duckhopp-buggen het på plats i Krakow.

För den som kanske missade turneringen, eller bara vill ha en överblick, så finns all information kring hur det gick uppdaterat i vår tittarguide.

Nyheter


Såklart blev Fragbite flitigt uppdaterat med nyheter under hela turneringen, allt för att ni skulle få möjligheten att följa majorn så smidigt som möjligt.

Gruppspel — Dag 1
Gruppspel — Dag 2
Gruppspel — Dag 3
Gruppspel — Dag 4
Slutspel
Carolina "quiethell" Mårtensson var på plats i Krakow och tog massvis med bilder. Samtliga är uppladdade i vårt galleri i två album, PGL Major Krakow Group Stage och PGL Major Krakow Finals.

Med det vill vi som arbetat med att producera allt material tacka er för att ni följde PGL Major Krakow 2017 hos oss, vare sig det var via de_couch eller via hemsidan. Vi vill även tacka André "rich" Åkerblom för hans tid hos oss och önska honom lycka till i framtiden. Tack!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..