×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Renegades och Heroic till slutspel — Jonas Jerebko på plats i Atlanta

1
Det blev ingen slutspelsbiljett för Godsent då den första dagen av DreamHack Astro Open Atlanta avgjordes. I stället fick vi se Heroic och Renegades vinna sina grupper efter två raka vinster.
Svenska Godsent fick en tuff start på DreamHack-turneringen i Atlanta då de förlorade med 7-16 mot Heroic på Overpass. Det innebär att lagets turnering kan ta slut redan idag då de ställs mot NRG Esports i elimineringsmatchen för grupp B. Heroic däremot, som har svensken Andreas "MODDII" Fridh i laget, fortsatte på det vinnande spåret då de besegrade Envyus i gruppens vinnarmatch. Den matchen slutade 16-9 till det dansk-svenska laget.

I den andra gruppen var det Renegades som visade sig vara starkast under öppningsdagen. Det huvudsakligen australiska laget vann först mot Misfits med 16-9 för att därefter säkra slutspelsbiljetten genom att besegra HellRaisers med 16-14. Framgångarna satt nog extra bra för laget vars storägare, det svenska NBA-proffset Jonas Jerebko, är på plats i Atlanta för att följa laget live. DreamHack-produktionen såg även till att få Jerebko till studion, vilket ni kan se här nedanför.



Vinna eller försvinna

Den andra dagen av DreamHack Astro Open Atlanta drar igång klockan 16:00 idag med elimineringsmatchen för grupp A, där Binary Dragons ställs mot Misfits. Efter det har det blivit dags för Godsent att spela för sin fortsatta överlevnad i turneringen. Den matchen är schemalagd till 19:00. Skulle Godsent vinna bäst av tre-mötet med NRG Esports väntar en tuff match mot Team Envyus i natt.



Samtliga matcher från Atlanta visas på DreamHacks officiella Twitch-kanal, twitch.tv/dreamhackcs.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..