×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

DreamHack Atlanta startar i kväll — så spelar Godsent

1
Det har blivit dags för årets sjätte DreamHack Astro Open-stopp. Den här gången har turen kommit till den amerikanska kuststaden Atlanta och svenska Godsent är på plats för att tävla.
Helgens DreamHack-turnering hamnar lite i skuggan av majorslutspelet i Krakow. Trots det kan det tänkas bli en riktigt intressant turnering då lag som Godsent, Envyus, Heroic och Hellraisers gör upp om 100 000 dollar.

Turneringen inleds med ett GSL-gruppspel, där vi ser kan se att Godsent fått en tuff grupp. Svenskarna har lottats ihop med Envyus, Heroic och NRG Esports. I den andra gruppen, grupp A, hittar vi Hellraisers, Renegades, Misfits och Binary Dragons. Samtliga matcher som avgörs under den första speldagen spelas i formatet bäst av en karta. Den andra dagens gruppspelsmatcher, samt hela slutspelet, avgörs sedan i bäst av tre.

Fredag, 21 juli





Vinnarmatch, Grupp A
Vinnarmatch, Grupp B

Lördag, 22 juli

Elimineringsmatch, Grupp A
Elimineringsmatch, Grupp B
Gruppavgörande, Grupp A
Gruppavgörande, Grupp B

Söndag, 23 juli

Semifinal 1 (B1 vs. A2)
Semifinal 2 (A1 vs. B2)
Turneringsfinal

pyth ersätter znajder

I början av veckan kunde vi berätta att Jacob "pyth" Mourujärvi kliver in i Godsent under turneringen i Atlanta. Mourujärvi ersätter Andreas "znajder" Lindberg, som enligt uppgifter från Godsent själv befinner sig på en sedan länge inplanerad semesterresa.

De åtta deltagande lagen gör upp om en prispott på 100 000 dollar, motsvarande knappt 825 000 kronor. Det lag som tar hem titeln i Atlanta vänder hem med hälften av prispotten.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..