×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

BIG och Cloud9 säkrar de första två "Challenger"-vinsterna

1
Tyska BIG var först ut med att leverera något av en skräll i Krakow då de besegrade Faze Clan. Därefter fick vi se ett till "Challenger"-lag säkra en vinst då Cloud9 slog North.
BIG har tagit stora kliv under de senaste månaderna, vilket inte minst visar sig i och med lagets deltagande under PGL Major Krakow. I lagets första majormatch väntade en tillsynes tuff uppgift då topplaget Faze Clan väntade på andra sidan. Efter en jämn första halva, då BIG spelade som försvarare på Inferno, kunde tyskarna ta med sig en knapp ledning i paus. Efter sidbytet såg det nästan ut som att de var ensamma kvar på servern.




Även matchen mellan Cloud9 och North var jämn under den första halvan. I det fallet var det ett försvarande North som tog med sig en knapp ledning inför sidbytet. Matchen fortsatte sedan stå och väga då lagen plockade rundor fram och tillbaka. I slutändan var det ändå Cloud9 som var det starkare laget och som lyckades sätta spiken i kistan under runda 28.




Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..