×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Virtus.pro och SK ser till att "Legends"-lagen fortsätter vinna i Krakow

1
Halva den första dagen av PGL Major Krakow har passerat och det har blivit idel vinster för de lag som har "Legends"-status. Efter Gambit och Fnatic har nu även Virtus.pro och SK Gaming säkrat varsin vinst.
Virtus.pro ställdes i sin match mot det något orutinerade ryska laget Vega Squadron. Just bristen på rutin blev väldigt tydlig samtidigt som Virtus.pro spelade riktigt bra. Det polska laget dominerade matchen igenom och vann till slut med riktigt stora siffror.




Den fjärde matchen för dagen gick mellan de stora förhandsfavoriterna, tillika världsettorna, SK Gaming och utmanarlaget Penta Sports. SK såg ut att gå mot en riktig utklassning då de snabbt hade skaffa sig en imponerande 10-0-ledning. Penta lyckades dock komma tillbaka och på allvar utmana i slutet av matchen. Någon skräll blev det ändå inte i slutändan då SK kunde fälla avgörande i runda 29.




Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..