×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

NiP utklassar Red Reserve i Valencia — här är samtliga resultat hittills

2
Den första omgången av DreamHack Astro Open Valencia är över. Omgången avslutades med ett svenskmöte mellan NiP Gaming och Red Reserve, ett möte som slutade med en rejäl utklassning från ninjornas sida.
Nyförvärvet Fredrik "REZ" Sterner öppnade matchen mot Red Reserve på bästa sätt för sitt NiP. Ninjorna spelade som det anfallande laget på Inferno då Sterner, på egen hand, plockade ut hela motståndarlaget. NiP kunde därefter vinna ytterligare fyra raka rundor. Red Reserve lyckades vinna rundorna sex och sju, men roligare än så blev det inte för matchens klara underdogs. Rutinerade NiP fortsatte sedan överkörningen och vann slutligen halvan med hela 13-2.


Det blev inte lättare för Red Reserve då laget förlorade även matchens andra pistolrunda. Den här gången lyckades de dock slå tillbaka redan i den följande ecorundan, efter att ha satsat alla kort på att köpa vapen. De Red Reserve-fans som hade hoppats på en magisk upphämtning kom dock att bli besvikna. Rundan blev den sista som laget vann, för NiP kunde fälla avgörandet redan två rundor senare.

Sverige NiP vs. Sverige Red Reserve

KPI chockar Envyus

Den första speldagen fick en riktig rivstart då hemmalaget KPI Gaming stod för en praktskräll och vann mot Envyus med 16-14. Därefter följde resultaten oddsen då Counter Logic Gaming besegrade NRG med 16-11 innan Heroic slog Misfits med 16-8.

Frankrike Envyus vs. Spanien KPI
USA CLG vs. USA NRG
USA Misfits vs. Danmark Heroic

Dessa resultat innebär att KPI och Heroic ställs mot varandra i kvällens första vinnarmatch. Därefter väntar ett möte mellan Ninjas in Pyjamas och Counter Logic Gaming. Vinnarna av dessa två matcher är klara för lördagens slutspel och kan därmed njuta av det varma vädret i Valencia under morgondagen.

Spanien KPI vs. Danmark Heroic
USA CLG vs. Sverige NiP

Ni hittar, i vanlig ordning, samtliga resultat, schema och annat matnyttigt i vår tittarguide.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..