×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamhack Open

NiP utklassar Red Reserve i Valencia — här är samtliga resultat hittills

2
Den första omgången av DreamHack Astro Open Valencia är över. Omgången avslutades med ett svenskmöte mellan NiP Gaming och Red Reserve, ett möte som slutade med en rejäl utklassning från ninjornas sida.
Nyförvärvet Fredrik "REZ" Sterner öppnade matchen mot Red Reserve på bästa sätt för sitt NiP. Ninjorna spelade som det anfallande laget på Inferno då Sterner, på egen hand, plockade ut hela motståndarlaget. NiP kunde därefter vinna ytterligare fyra raka rundor. Red Reserve lyckades vinna rundorna sex och sju, men roligare än så blev det inte för matchens klara underdogs. Rutinerade NiP fortsatte sedan överkörningen och vann slutligen halvan med hela 13-2.


Det blev inte lättare för Red Reserve då laget förlorade även matchens andra pistolrunda. Den här gången lyckades de dock slå tillbaka redan i den följande ecorundan, efter att ha satsat alla kort på att köpa vapen. De Red Reserve-fans som hade hoppats på en magisk upphämtning kom dock att bli besvikna. Rundan blev den sista som laget vann, för NiP kunde fälla avgörandet redan två rundor senare.

Sweden NiP vs. Sweden Red Reserve

KPI chockar Envyus

Den första speldagen fick en riktig rivstart då hemmalaget KPI Gaming stod för en praktskräll och vann mot Envyus med 16-14. Därefter följde resultaten oddsen då Counter Logic Gaming besegrade NRG med 16-11 innan Heroic slog Misfits med 16-8.

France Envyus vs. Spain KPI
Usa CLG vs. Usa NRG
Usa Misfits vs. Denmark Heroic

Dessa resultat innebär att KPI och Heroic ställs mot varandra i kvällens första vinnarmatch. Därefter väntar ett möte mellan Ninjas in Pyjamas och Counter Logic Gaming. Vinnarna av dessa två matcher är klara för lördagens slutspel och kan därmed njuta av det varma vädret i Valencia under morgondagen.

Spain KPI vs. Denmark Heroic
Usa CLG vs. Sweden NiP

Ni hittar, i vanlig ordning, samtliga resultat, schema och annat matnyttigt i vår tittarguide.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..