×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Godsent, Heroic, Envyus bland de inbjudna lagen till DreamHack Atlanta

1
Nästa helg, mitt under pågående majorturnering, arrangerar DreamHack sitt premiärevent i den amerikanska kuststaden Atlanta. Nu står det klart vilka åtta lag som kommer att delta i turneringens Astro Open-turnering.
Turneringen, som är den sjätte att hållas under pågående Astro Open-säsong, kommer kanske inte lyckas få speciellt mycket uppmärksamhet. För svensk del är den ändå rätt intressant. Bland de sex lag som erhållit en inbjudan till turneringen återfinns nämligen både helsvenska Godsent och det danska laget Heroic, som har den svenska spelaren Andreas "MODDII" Fridh i femman.

Bland de övriga lagen syns ytterligare tre lag som, likt Godsent och Heroic, deltog i majorkvalet utan att lyckas kvalificera sig för Krakow-turneringen. Det handlar om fransk-belgiska Team Envyus, östeuropeiska Hellraisers samt det australiska laget Renegades. Två inhemska lag finns också på plats i egenskap av det inbjudna laget NRG Esports och Misfits, som har kvalat in till turneringen. Den sista platsen fylls även det av ett kvallag, nämligen Binary Dragons.

DreamHack Open Atlanta

Sverige Godsent
Danmark Heroic
Frankrike Team Envyus
Europa Hellraisers
Australien Renegades
USA NRG Esports
Serbien Binary Dragons (Europeisk kvalplats)
USA Misfits (Nordamerikansk kvalplats)

DreamHack Astro Open Atlanta hålls den 21-23 juli i Georgia World Congress Center och har en prispott på 100 000 dollar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..