×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDanmark

Rfrsh lanserar den publikflirtande turneringen Blast Pro Series

1
RFRSH har offentliggjort BLAST Pro Series, en unik turnering som erbjuder 2,1 miljoner kronor och en annorlunda upplevelse för besökarna. Turneringen tar plats i Köpenhamn, Danmark, i slutet av november.
I november arrangerar Refresh Entertainment sin allra första turnering vid namn Blast Pro Series, som viker sig från mängden med ett annorlunda koncept. Tillsammans med Room On Fire-profilen Anders Blume och PGL Esports har Refresh skapat den unika turneringen som kommer ta plats i Köpenhamn, Danmark.

Tanken bakom konceptet är att fansen på plats ska få chansen att se samtliga spelade matcher redan från gruppspelsfasen. Tre matcher kommer spelas under samma tidpunkt, där en blir utvald att synas på huvudskärmen i arenan kallad Red Zone. De två andra matcherna kommer synas på närliggande skärmar och med hjälp av headsets kommer besökarna få möjligheten att välja vilken match de vill följa ljudmässigt.

"För mig är möjligheten att få jobba tillsammans med Refresh för att skapa Blast Pro Series fantastisk. Jag har arbetat nästan fem år inom esport världen över och kan inte vänta på att antäligen få vara involverad i den skapande sidan av denna exploderande marknad. Jag har många galna idéer som vanligen slås ned inom det ordinära esportlandskapet. Blast Pro Series erbjuder en unik chans att korsa gränser och ta saker framåt.

Det faktum att PGL är vår produktionspartner under detta äventyr betyder samtidigt att många av våra idéer och önskemål kan uppfyllas på en tidigare otänkbar nivå. Formatet är actionladdat och har en stor potential att locka en publik som inte tillhör den riktiga kärnan, samtidigt som den håller sig nära spelet och scenen", kommenterar Blume via RFRSH sajt.
Arrangören av den stundande majorturneringen, PGL, kommer stå för produktionen av turneringen som bestå utav sex topplag från CS:GO-scenen. Lagen spelar om en prispott på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,1 miljoner kronor, direkt från Royal Arena i Köpenhamn mellan den 24-25 november.

Mer information kring evenemanget, samt lagen som kommer delta, väntas offentliggöras under de kommande veckorna.
2017-09-22 14:03
Destiny 2 har utvecklats rejält sedan den första upplagan. Storyn och karaktärerna är utvecklade samt sidospåren är fler än i Destiny som kom 2014. Här ger vi dig fem saker som du kanske inte gjort i spelet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..