×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL ESEA

ESL presenterar ESEA Prize Pug

1
Under hela juli kommer två pug-matcher om dagen bli utvalda att klassas som "ESEA Prize Pug". Det vinnande laget i en utvald match erhåller ungefär 4 200 kronor att dela på.
ESL har offentliggjort ett nytt koncept för pug-spelare (pick-up group, spelare som köar upp och matchas med slumpade medspelare) under namnet ESEA Prize Pug.

Samtliga spelare kommer ha chansen att plocka hem en del av 31 000 dollar, motsvarande cirka 261 440 kronor, under juli. Varje dag blir två matcher runt alla ESEA:s servrar bli utvalda att vara en "ESEA Prize Pug".

1000 dollar, motsvarade cirka 8 400 kronor, kommer bli utdelade per dag under den pågående månaden. Servern kommer berätta om matchen blivit utvald vid matchstart och det vinnande laget erhåller cirka 4 200 kronor att dela på. Det är endast vanliga pug-matcher.

ESEA har rätten att fördela prispengarna olika beroende på om spelare har hoppat in mitt i matchen eller inte. Det vill säga att om någon lämnar matchen och denna ersätts av en annan spelare, kommer prispengarna delas procentuellt beroende på hur många rundor en spelare spelat i matchen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..