×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Faze plockar dagens tredje semifinalplats

1
Faze Clan avancerade till ESL One Cologne-semifinalerna efter en övertalade vinst över Team Liquid, 16-9 på Overpass och 16-5 på Train.
Robert "RobbaN" Dahlströms Faze Clan har säkrat dagens tredje semifinalplats efter vinst över Team Liquid, 2-0. Matchens MVP blev, utan tvekan, fransmannen Fabien "kioShiMa" Fiey med sin 40/22 K-D.

Liquid tog tre taktiska pauser

Dagens tredje semifinal gick av stapeln på Overpass, Faze kartval, där Håvard "rain" Nygaard började starkt med tre frags följt av två från Fiey för att säkra den första pistolrundan. De två kommande rundorna vanns av det europeiska laget tack vare snyggt spel från den finska stjärnan, Aleksi "allu" Jalli, 3-0. Efter den tredje rundan tappade Faze greppet om matchen och Liquid plockade sju rundor i rad, där Russel "Twistzz" Van Dulken briljerade i den sjunde med en spray som fick tre européer på fall, 7-3. Faze gjorde en comeback i den elfte rundan och tog samtliga rundor fram till halvtidssignalen för att ta ledningen med en knapp runda, 8-7.

Den andra halvan började med fyra snabba frags från Nygaard, som utan tvekan var kartans hetaste spelare, för att ge sitt lag ett fortsatt försprång på 9-7. I halvans andra runda kunde Faze inte göra speciellt mycket och stjärnan, Nygaard, sparade sin M4A1 till nästkommande runda, vilken i han fick två frags och säkrade rundan till sin fördel, 10-8.

Ledningen fortsatte fram till runda 21, där Faze vann med hjälp av dubbla snipers, vilket tvingade den nordamerikanska femman till en taktisk paus. Den taktiska pausen gav Liquid chansen att tänka över sin dåliga ekonomi och rundan därpå clutchade Van Dulken över Nikola "NiKo" Kovač för att hans lag än en gång skulle ta en paus, 9-13. Efter lagets andra taktiska paus föll de i dubbla rundor efter hjälteinsatser från Fiey och Kovač. Liquids tredje taktiska paus kallades, men det fanns inte mycket att göra då Jalli stängde kartan för sitt lag, 16-9.

Faze tryckte gasen i botten

Liquids kartval, Train, började i deras fördel när Van Dulken och Nicholas "nitr0" Cannella plockade pistolrundan. Vinsten besvarades med tre frags från Fiey och två från Jalli för att kvittera, 1-1. Därefter fortsatte Faze att briljera med Kovač och Fiey i topp och den elfte rundan avslutades med att varje spelare i den europeiska linan fick vars en frag, 10-1.

Joshua "jdm64" Marzano fick tre frags i runda 12 för att ge sitt lag sin andra runda, 2-10, innan Liquid tog en taktisk paus. Den taktiska pausen, som även var en teknisk paus, lämnade matchen oförändrad. Finn "karrigan" Andersen tog ner tre av de nordamerikanska spelarna och Jalli rensade upp för att ta matchen till 11-2. Kovač gav sitt lag de två sista rundorna innan halvtidssignalen löd, 13-2.

Den andra halvan öppnade med två snabba frags från Van Dulken som säkrade kartans andra pistolrunda, 3-13. Nästkommande runda löste Liquids femma vars en frag vilket gav dem sin fjärde runda, 4-13. I halvans tredje runda tog Fiey och co. över kontrollen och Jonathan "EliGE" Jablonowski tvingades spara. Det sparade vapnet gav Jablonowskis lag övertaget i den kommande rundan för att förhindra Faze, 5-14. Nygaard och Fiey spelade tillsammans för att ta sitt lag ett steg närmare semifinalerna. Andersen stängde kartan, 16-5, för att avancera till semifinalerna.

Europa Faze Clan vs. USA Team Liquid
Faze: allu, karrigan, kioShiMa, NiKo, rain, RobbaN (coach)
Liquid: EliGE, jdm64, nitr0, stanislaw, Twistzz, zews (coach)

Fullständiga resultat, schema och övrig information finnes i vår tittarguide.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..